Un dels àmbits de coneixement de la Universitat de Barcelona és el de l’alimentació i la nutrició, que desenvolupen diversos grups de recerca i que s’imparteix en dues titulacions de grau (Nutrició Humana i Dietètica, i Ciència i Tecnologia dels Aliments, de l’altra) i en diversos màsters i cursos de postgrau. A fi de promocionar aquests estudis, i també per afavorir treballs de recerca que relacionin les diverses ciències amb les realitats quotidianes, la Universitat de Barcelona convoca un premi per a treballs de recerca de batxillerat sobre aquesta temàtica.
Reunit el jurat tècnic del Premi Ferran Adrià, el treball de la Sònia ha estat seleccionat com a finalista juntament amb cinc treballs més d’altres estudiants. El jurat ha destacat l’alta qualitat dels treballs i la feina realitzada per tots els autors i autores dels projectes presentats, alhora que ha felicitat als finalistes.
La Sònia podrà defensar el seu treball en sessió pública el dia 12 de juliol a les 10.00 hores a l’aula 3 de l’Edifici de la Masia del Campus de l’Alimentació de Torribera ( C/ Prat de la Riba, 171 – Recinte Torribera- Santa Coloma de Gramenet). Disposarà de quinze minuts per a la presentació, i el jurat disposarà de deu minuts per formular preguntes.
Molta sort i enhorabona, Sònia!
Ens agrada saber de tu
Oferta educativa
Serveis de l'escola
© 2022 La Salle Mollerussa · Avís legal · Política de privadesa · Política de cookies · Creaescola.com