Premi extraordinari a l’excel·lència en emprenedoria i innovació

Adrià Montoro i Garcia, estudiant del cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic en Emergències Sanitàries, ha estat guardonat amb el Premi Extraordinari d’Emprenedoria en la categoria de Formació Professional, durant l’acte de lliurament dels guardons de l’excel·lència en els ensenyaments de l’àmbit de l’FP que es va celebrar a l’Auditori Conservatori del Liceu de Barcelona.

L’Adrià va ser premiat pel seu Pla d’Empresa, un projecte pioner basat en una estructura intel·ligent i autònoma dissenyada per millorar el transport d’equips d’electromedicina en ambulàncies.

El projecte, anomenat “Adrimed”, proposa una solució revolucionària per optimitzar l’atenció mèdica d’emergència. El seu prototip d’estructura intel·ligent pot adaptar-se automàticament a la mesura i pes dels aparells d’eletromedicina, assegurant un transport segur i eficient durant els trasllats en ambulància.

El lliurament de premis va anar a càrrec de la Sra. Anna Simó -Consellera d’Educació-, del Sr. Joan Borràs -Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona- i de la Sra. Mercè Chacon -Directora General de Formació Professional-.

A l’acte també ens hi va acompanyar el nostre director de Xarxa, el Sr. Pere Vivancos.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website