A La Salle Mollerussa potenciem una formació que s’ajusta a les necessitats del segle XXI basada en la tradició, incorporant les pedagogies innovadores que posen l’alumnat en el centre del procés d’aprenentatge, des d’una perspectiva basada en els valors, les emocions i la motivació constant, potenciant el talent per assolir l’èxit de cada persona des de l’excel·lència.

Projecte Destí

A La Salle la persona és el més important. Atenem les necessitats acadèmiques i personals dels nostres alumnes en un ambient acollidor del qual participa tota la Comunitat Educativa.

La Salle Mollerussa, desenvolupa el programa d’innovació DESTÍ, acrònim de desenvolupament i estimulació de les intel·ligències. Aquest projecte és propi dels centres La Salle de tota la península ibèrica i es treballa  des de P3 fins a quart de secundària. Està format per un conglomerat de subprogrames que complementen l’oferta educativa. Amb l’objectiu d’estimular l’alumnat a partir de les necessitats educatives i de l’entorn en les etapes educatives d’infantil, primària i secundària obligatòria.

A través d’aquests programes, a La Salle Mollerussa estem atents a la innovació pedagògica que es duu a terme en diferents centres escolars i Universitats de referència de tot el món amb l’objectiu de poder enriquir el projecte en benefici dels alumnes per despertar el talent de cada infant i jove per assolir l’èxit educatiu des de l’excel·lència i preparar-los per la vida adulta.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website