Català English Español

6 centres, 60 alumnes i 1 repte emprenedor en la ciutat de Mollerussa.

El 28 de març es celebrarà el II Campament d’Innovació i Emprenedoria de Lleida.

Una iniciativa de treball conjunt que va començar l’any passat amb cinc centres que formen part de la Xarxa d’Emprenedoria del Departament d’Ensenyament, La Salle Mollerussa, Ilerna, l’Institut Torrevincens, La Caparrella i l’Escola Del Treball. Enguany comptem amb la incorporació d’un nou centre l’Institut Mollerussa.

L’esdeveniment, que es celebrarà al teatre de l’Amistat serà possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa. Que proposarà el repte que hauran de solucionar els alumnes de Formació Professional en grups de sis (un alumne de cada centre educatiu).

Els alumnes donaran solució al repte utilitzant el model Canvas per a la gestió estratègica del negoci i posteriorment, prepararan la seva defensa i presentació a través de la tècnica de l’Elevator Pitch.

Els premis estan patrocinats per l’Ajuntament de Mollerussa, BonÀrea Agrupa, Transports Argelich, Euroreclams i Oficentre. Que un cop més han demostrat el seu altruisme i la seva preocupació per l’educació dels nostres alumnes.

campament 2 campament innovació