Català English Español

4 MOBILE FILM FEST

El 4 Mobile Film Fest és el concurs de curtmetratges de La Salle Mollerussa amb la iniciativa de promoure la cultura audiovisual entre els joves d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Fer un curtmetratge és divertit i engrescador:

  • Penseu una petita història i redacteu-la.
  • Elaboreu un guió amb les accions que es veuran en pantalla i les frases que han de dir els actors o actrius.
  • Concreteu els dies i les hores del rodatge, actrius, actors, localitzacions i attrezzo.
  • Graveu les escenes i repetiu-les si és necessari. Enquadreu bé les imatges. Procureu que no hi hagi molt soroll a la localització, ja que pot afectar els diàlegs.
  • Importeu les gravacions a un ordinador i editeu el curtmetratge amb un software d’edició, com el Shotcut.
  • Exporteu el vídeo en MP4, inscriviu-vos al formulari i envieu-nos el vídeo.

BASES DE PARTICIPACIÓ

Temàtica lliure o Temàtica de valors
Els participants poden escollir un tema qualsevol, sempre que la manera de relatar la història audiovisual sigui respectuosa i no atempti contra la moralitat dels conciutadans. Les propostes audiovisuals han de ser respectuoses amb la societat, animals i medi ambient. Si la temàtica és sobre valors, poden promoure conductes constructives, d’inclusió social, solidàries, etc. 

Participació
Poden participar tots els alumnes de La Salle Mollerussa. Només es pot participar de manera grupal. Els grups han d’estar integrats per un mínim de dues persones i un màxim de 6. 

Inscripcions
Les inscripcions es faran de manera virtual a través del formulari d’inscripció degudament omplert fins l’1 d’abril de 2022: http://bit.do/inscripcioMOBILE 

Requisits tècnics
Els curtmetratges han d’estar gravats amb telèfons mòbils, es poden editar amb alguna app o software d’ordinador i s’entregaran en format digital: MP4 i amb una resolució FullHD o HD. No podran excedir els 3 minuts de duració màxima (inclosos els títols de crèdit).

Categories
Hi ha 3 categories: Temàtica lliure ESO, Temàtica lliure BAT/FP i Temàtica valors

Premis
Hi haurà un premi al millor curt de cada categoria. Un jurat professional del sector audiovisual serà l’encarregat d’escollir els millors curts de cada categoria.

Enviament dels curtmetratges
Els curtmetratges s’enviaran a través de WeTransfer: https://wetransfer.com  a l’adreça de correu electrònic: mobilefilmfest@lasalle.cat abans de l’1 d’abril de 2022.

Celebració
La gala es celebrarà el 29 d’abril de 2022 a les 20:00h del vespre al Centre Cultural de Mollerussa.

Cessió de drets d’imatge
Un cop feta la inscripció i enviament del curtmetratge s’ha d’entregar el document de cessió de drets d’imatge degudament omplert i signat de cada actor/actriu que hi aparegui sigui o no major d’edat. Aquest document està disponible a la consergeria del centre, on s’ha de fer entrega.

Si teniu dubtes, podeu posar-vos en contacte amb l’organització: mobilefilmfest@lasalle.cat 

Tres, dos, un… Acció!