Català English Español

Visita tècnica dels alumnes de Màrqueting i Publicitat al Grup Segre i a l’agència OMA

El passat dimecres, 13 de febrer, els alumnes de cicle superior de màrqueting i publicitat, van realitzar una visita tècnica al Grup Segre, per conèixer de primera mà el funcionament de la publicitat en els mitjans de comunicació tradicional: premsa escrita i televisió local. Àngels Escola, membre del departament de màrqueting del Grup Segre, va explicar als alumnes les característiques més interessants, del diari Segre i Lleida Televisió, relacionades amb la publicitat Abobe The Line.

En el debat que es va poder establir, els alumnes es van interessar per la captació d’anunciants i la gestió dels contractes publicitaris. D’altra banda, es va posar de manifest el moment de recuperació publicitària en què es troba el mitjà, qui ha sabut aprofitar les noves eines tecnològiques per mirar de reconvertir els anunciants tradicionals, en digitals.

La visita al Grup Segre va concloure amb el taller sobre estratègia publicitària digital de Joan Teixidó, expert en publicitat digital i membre del departament de I+D del grup de comunicació lleidatà. Amb ell, tots els alumnes van descobrir les possibilitats del content marketing i la publicitat en les plataformes socials.

Durant la segona part del matí, els alumnes de màrqueting i publicitat, van visitar l’agència de comunicació integral OMA. De la mà d’Alexandra Balaguer, directora d’art i comunicació, van descobrir els diferents perfils tècnics dels treballadors de l’agència, així com la diversitat de clients, coneixent alguns dels treballs de branding en els que estan treballant. José Luís Cunillera, Director de l’agència, va presentar als alumnes quina és la importància de treballar en una agència de comunicació i va encoratjar als nostres alumnes en el treball i millora de les seves aptituds professionals, però sobretot, de les seves actituds personals.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset