VDS, DAM i IT a l’ISE i al festival LLUM

El divendres 3 de febrer els alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de VÍDEO, DISCJÒQUEI I SO, INSTAL·LACIONS DE TELECOMUNICACIONS i el de DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MULTIPLATAFORMA van visitar tres espais a Barcelona.

Per una banda, l’empresa KING va rebre als alumnes de DAM per mostrar-los les seves innovadores instal·lacions. L’empresa és un referent de la indústria dels videojocs a escala mundial, és la creadora del popular joc Candy Crush entre altres títols.

Per una altra banda, els alumnes de VDS i IT van assistir al ISE, la principal fira audiovisual del món. Situada al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, va fer gaudir als alumnes de les últimes novetats en imatge, so i tecnologia podent provar càmeres, taules de so, platós virtuals i experimentar amb realitat virtual i assistir a audio demos.

Per acabar la jornada, tots plegats van recórrer les diferents performances del festival d’arts lumíniques Llum BCN situat al districte 22@ del barri del Poblenou, un conjunt d’instal·lacions on es combina l’art, la il·luminació i la tecnologia.

Va ser una sortida molt enriquidora per l’exploració tècnica i la cohesió de grup.