Sortida tècnica del CFGS de DAM

Els alumnes del CFGS de Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma, perfil professional Videojocs i oci digital (DAM), han fet una sortida tècnica a Lleida per visitar diverses empreses.

La primera visita ha estat a les instal·lacions d’Invelon, on han viscut de primera mà experiències amb diferents tecnologies. L’alumnat ha pogut provar diverses experiències de Realitat Virtual i Realitat Mixta, mitjançant unes ulleres per interactuar amb el món virtual. La visita ha finalitzat amb la presentació dels valors de l’empresa i una explicació de com treballen en comunitat.

D’altra banda també han visitat l’empresa de serveis informàtics  Vunkers, especialitzada en comunicacions sense fils, xarxes i sistemes que proporcionen solucions tecnològiques a tots els nivells.

Per finalitzar han anat a les instal·lacions de Magical Media, un edifici amb diferents espais equipats per a produccions audiovisuals per a cinema, vídeo, televisió i publicitat, i on els alumnes han pogut descobrir cadascun dels estudis, platós, la sala de realització, la sala Dolby 7.1, la de gravació de veus i foley i la sala de postproducció Mistika.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website