Català English Español

Rim Khamlichi, alumna de 2n d’ESO de l’escola, ha estat escollida d’entre 130 candidats per ser una de les 34 membres del Consell Estatal de Participació de la Infància i Adolescència

El primer Consell Estatal de Participació de la Infància i l’Adolescència tindrà representació mollerussenca gràcies a Rim Khamlichi, membre del Consell de Participació Adolescent (CPA) de Mollerussa i alumna de 2n d’ESO de la nostra escola, la qual ha estat escollida d’entre 130 infants i adolescents per a representar Catalunya en aquest òrgan recentment constituït i del qual en formaran part 34 nois i noies de 8 a 17 anys d’arreu de l’Estat. La Rim és a la vegada la representant de Mollerussa al Consell Nacional de la Infància i Adolescència de Catalunya (CNIAC).

El procés de selecció ha comptat amb representants de diferents institucions, entre les quals hi ha UNICEF Espanya. A través d’aquest òrgan, els seus membres podran compartir amb el Govern Estatal les seves preocupacions i propostes, exercint el seu dret a ser escoltats i escoltades i a formar part de la vida social i política representant a la seva generació.

 Aquest Consell Estatal és la primera iniciativa d’aquest tipus que engloba infants i adolescents de tot l’Estat Espanyol i és fruit d’un recorregut de més de 20 anys en què UNICEF ha promogut espais de participació en l’àmbit local a través de la iniciativa “Ciutats Amigues de la Infància”, de la qual Mollerussa en forma part.

Enhorabona, Rim!