Català English Español

Primera edició del Mobile Film Festival

El 8 de març vam estrenar el Mobile Film Fest un concurs de curtmetratges amb la iniciativa de promoure la cultura audiovisual entre els joves d’ESO, Batxillerat i FP de La Salle Mollerussa. Els participants havien d’enregistrar un curt de no més de 3 minuts de temàtica lliure per tal de competir en les diferents categories. Els guanyadors van ser els següents:
Millor Curt: 2 Entrades dobles a Port Aventura pel curt “Injustícia Amagada” de Marina Martí i Pol Aguilera.

Millor Muntatge: Sopar per a tots el grup al restaurant Eat the World pel curt “Alison&Maddison” de Júlia Tornero, Ariadna Gil, Joan Orteu, Leila Ramdan i Sabrina Szennyes.

Millor Guió: Polseres activitat pel curt “Els Lladres” de Lluís Armengol, Andrés Conejo, Marina Malavé, Ana Maria Quiroga, Joan Meda, Arià Gassió.
Millor Interpretació: Polseres activitat pel curt “Violència de Gènere” de Laila Mamoun , Mariam Baha , Nisrin Bennamar i Marta Moyà.

Tant el centre com els organitzadors estem molt satisfets per la iniciativa, ja que fomenta la cultura audiovisual dels nostres joves. L’any vinent, la segona edició. Ja tens la història del teu proper curtmetratge?