Català English Español

Picalletres 2019

El passat  13 de març una representació de l’alumnat de 3r d’ESO de La Salle Mollerussa va participar en el concurs televisiu “Picalletres”, enregistrat al Teatre de L’Escorxador a Lleida.

Una trentena d’alumnes de 3r d’ESO del nostre centre, acompanyats pels professors Eduard Martí i Andreu Moix, va poder participar i ser protagonista de la gravació d’un programa de televisió. El concurs “Picalletres” consisteix en lletrejar paraules de diferents nivells de dificultat i en superar proves relacionades amb aspectes lingüístics (errades, barbarismes, embarbussaments).

La Salle Mollerussa va participar amb dos grups de concursants: el grup Salle A estava format per: Amina Kerafa, Xavier Miret i Ariadna Ruiz (suplent: Gerard Civit);  el grup Salle B estava format per: Ainhoa Egea, Oscar Muñoz i Jaume Villaró (suplent: Àngela Sànchez). Aquests grups van participar en les proves classificatòries i van representar La Salle Mollerussa de forma honesta i amb un tarannà educat i entusiasta. A més a més dels dos grups de concursants la resta d’alumnes van fer de públic i van poder gaudir de la gravació del programa. Tota una experiència.

Grup Salle A Grup Salle B Públic Picalletres