Català English Español

Participa en la segona edició del Mobile Film Fest de La Salle.

Tens inquietuds cinèfiles i a més a més domines a la perfecció el teu mòbil? Participa en la segona edició del Mobile Film Fest. Tot el que necessites és formar un grup d’amics per passar una bona estona fent cinema i inscriure’t a través del formulari que trobaràs aquí.

La temàtica d’aquesta edició és lliure! Imaginació al poder! Ens pots explicar la història que tu i el teu equip vulgueu (dins d’uns límits ètics).

imatge1

 

Tens amics que estudien en altres centres? Anima’ls a participar en la categoria oberta. Junts farem el certamen més interessant!

 

 

Hem establert premis per a totes les categories. La data del festival i de l’entrega dels premis als curtmetratges guanyadors serà el proper divendres 14 de febrer de 2020, al Centre Cultural de Mollerussa.

categories_mailchimp_BO

 

DADES I INFO QUE CAL TENIR PRESENTS PER PARTICIPAR EN EL 2N MOBILE FILM FEST!

 

La data màxima per inscriure un curt al 2n Mobile Film Fest és el diumenge 12 de gener del 2020, però tindreu temps per enviar el vostre curtmetratge fins el divendres 31 de gener del 2020.

 

Tots els curts s’han d’enviar a la següent adreça de correu electrònic: lasallemobilefilmfestival@gmail.com **Podeu fer servir plataformes núvol de transmissió d’arxius com per exemple www.wetransfer.com

 

Recordeu que totes les persones que apareguin en el vostre curt, com a actors principals han d’omplir els fulls de cessió de drets d’imatge. No cal que omplin aquest full les persones que hi apareixen com a figurants.

 

Bases del concurs (link)

Formulari d’inscripció (link)

Full de cessió de drets d’imatge:

  • Majors d’edad (link)
  • Menors d’edad (link)