Mercat de Nadal

Des de l’escola La Salle Mollerussa és un plaer anunciar que el proper dia 2 de desembre organitzem el nostre primer Mercat de Nadal Solidari, una oportunitat única per gaudir d’una festa nadalenca amb el propòsit de fomentar la solidaritat. Les activitats programades durant el matí del Mercat, inclouen tallers d’art, de maquillatge o decoració nadalenca, tornejos de ping-pong i futbolí, classes de dansa freestyle, fotografies per a la postal digital de Nadal… I molt més! També hi trobaràs, com en tots els mercats, parades solidàries on podràs realitzar petites compres de decoració per la llar, roba i complements, joies, llibres i joguines, o productes de benestar i bellesa.  

Tens previst fer un regal durant aquestes festes? Doncs segur que al Mercat de Nadal Solidari hi trobes moltes idees! Anima’t i vine! 

A la una del migdia tindrà lloc el sorteig de la Rifa del Mercat, on totes les persones que hàgiu participat en alguna de les activitats solidàries entrareu en el sorteig de diversos productes, com per exemple pernils, lots de regals, cistelles… Tenim una rifa molt generosa, plena de regals! 

El que fa realment interessant el nostre mercat de Nadal i que en justifica la seva causa benèfica, és que tots els diners aconseguits, tant en les activitats i tallers que oferim, com un % de la recaptació dels paradistes solidaris, es destinaran íntegrament a La Fundació PROIDE.  

Aquesta fundació, vinculada a les escoles La Salle Catalunya, treballa incansablement des del 1992 per promoure la justícia social mitjançant una educació de qualitat en països desafavorits. La seva missió principal és assegurar el dret a l’educació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Orient Mitjà, oferint oportunitats a aquells que més ho necessiten, com ara nens i joves en situacions socials precàries i refugiats en zones de conflicte. 

Recorda que el proper dissabte 2 de desembre, al Mercat de Nadal Solidari hi podràs trobar productes únics, com les postals nadalenques fetes per estudiants d’escoles africanes, els quals ens han volgut retornar la solidaritat d’aquesta manera tan encantadora i especial. 

T’animem a seguir activament les nostres xarxes socials per estar informat de tot el que passarà dissabte dia 2 de desembre de deu a dues, al pati de l’escola! I t’invitem a unir-te al Primer Mercat de Nadal Solidari de La Salle Mollerussa a través d’aquest formulari on podràs triar les activitats que voldràs fer.  

Recorda que el Mercat és possible gràcies a la col·laboració de totes aquestes entitats: ABC, Alex Joier, AMPA LA SALLE, Anna Costa, Argal, Autansa3000, Autonayox, Bàsquet Mollerussa, Binari, Bosch Maquinària Agrícola, Cal Quiteria, Captivate shop, Càrniques del Pla, Casa Sibilló, Dau Moda, Dental Office, Divina Croqueta, Eixample, Elisabeth Rossinyach, Elixirs de Ponent, Ésser Roba, Esther Flor, FisioProject, Formatges Camps, Forn de pa Guiu, Fridecal, Futbol Club Mollerussa, Garcia Vicent, Happy Juniors, IMOLLE, Informàtica Montull, La Reserva d’Art Truck, Lleida Esportiu, Llibreria Sarri, LLums de Nadal Petit Príncep, Lo Vilot, Marta Teràpies Naturals, Més que flors, Molino, Nou Diesel Iveco, Nufri, PAMBE Natural Grup, Pastisseria Patet, Perruqueria i estètica Gemma, Pujol, Regalina, Reneix, Rosa Blanca, Sandra Difusió, Sandra Sala, Sant Isidori, Tricas, TRIOMPHTECH, Viles, Vinagres Badia i Xocola’t. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website