Lliurament premis empreses

Coincidint amb l’acte de lliurament d’orles als alumnes que han conclòs un cicle formatiu durant el període 2022-24, el Col·legi La Salle Mollerussa ha volgut premiar diverses empreses, en reconeixement pel seu suport material i la seva col·laboració en la formació d’alumnes en pràctiques i exalumnes que actualment formen part de les seves plantilles.

Són moltes les empreses i autònoms que col·laboren amb La Salle Mollerussa, però enguany les distincions han estat per a les següents empreses:

– Autansa 3000. Concessionari Renault i Dacia a Lleida, Mollerussa i Tàrrega, amb la presència del Sr. Joan Gassó, Cap de taller d’Autansa 3000 a Lleida, per la seva contínua col·laboració amb La Salle amb donació de material per a les pràctiques dels alumnes d’electromecànica i automoció. Aquest curs, a més, han donat a La Salle un Renault Fluence 100% elèctric i diversos components d’un motor elèctric.

– Informàtica Montull, amb la presència del Sr. Jordi Montull, gerent d’Informàtica Montull, per ser una empresa d’excel·lència en el món de la informàtica. També per la seva gran implicació a l’hora d’acollir i formar alumnes en pràctiques de La Salle, tant del Cicle Formatiu de GM en Instal·lacions de Telecomunicacions, com dels cicles formatius de GS de Robòtica Industrial i d’Aplicacions Multiplataforma.

– Mollerussa Comercial, amb la presència de la Sra. Lídia Vilaltella, presidenta de Mollerussa Comercial, per la seva col·laboració amb La Salle, tant per acollir alumnes en pràctiques del mòdul de formació en centres de treball, com per la seva col·laboració amb aportacions per poder assistir a les diferents Fires d’Empreses Simulades que el centre organitza.

Aquesta és només una petita representació de les empreses que col·laboren colze a colze i any rere any amb La Salle Mollerussa per tal de millorar la formació dels alumnes i donar-los millors oportunitats laborals.

El Sr.Julio Miralles, coordinador de la Formació Professional de La Salle Mollerussa, i el Sr. Ismael Montoro, responsable d’empreses de La Salle Mollerussa, es mostren molt satisfets per aquestes col·laboracions i agraeixen que hi hagi tantes empreses amb aquesta sensibilitat per a la bona formació de l’alumnat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website