Català English Español

La Salle Mollerussa guanya el 1r Premi First Lego League Lleida i es classifica per la Gran Final d’Espanya.

Aquest cap de setmana La Salle Mollerussa ha fet història novament en guanyar per 2a vegada el premi que li dóna una plaça en la gran final nacional de la First Lego League, aconseguint el 1r Premi Correos al millor Projecte d’Innovació Científica a la final de Lleida, que dóna accés a la Gran Final d’Espanya de la FLL que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny a Tenerife.

Els alumnes que ho han fet possible Isidre Sola Rodríguez, Joel Taylor Pedrós, Pol Llovera Reñé, Marc Vilalta Arrondo, Juan José Aguirre López, Naara Escrich Herrerías, Nil Riba Guiteras, Marc Montull Puig, Francesc Sans Argilés i Asier Roselló Sarobe són un gran equip que han demostrat molt companyerisme i un gran treball en aquesta època tan diferent en la qual els ha tocat preparar el seu robot i el seu projecte.

El projecte anomenat EPIC LEGO ROUTE “Surt i mou-te”

I tu, què tries? Aquest és el lema que ens impulsa aquest curs. Així que Surt i mou-te, nosaltres hem triat sortir i moure’ns. Quan alguna cosa es mou, o quan la movem, la canviem. Quan ens movem també canviem. Canviem la nostra manera de veure les coses, la nostra manera de relacionar-nos, la nostra manera de fer. Tot està en moviment i aquest moviment és necessari perquè continuï havent-hi vida. I per moure’ns ens ajudarem de la tecnologia mòbil per visitar la nostra ciutat, conèixer-la millor i fer activitat física. Així hem engegat la Epic Lego Route i, mitjançant aquesta aplicació, ajudarem a tothom a fer el primer pas; com deia Antoine de Saint Exupéry: “És, en certa forma, saber que, al col·locar la nostra pròpia pedra, estem contribuint a la construcció del món”.

Amb aquest codi QR podeu baixar-vos l’aplicació per Android que us permetrà gaudir d’aquesta experiència.

La nostra alegria també és compartida ja que en aquesta final de Tenerife ens acompanyarà la nostra escola germana Vedruna “El Carme” de Mollerussa, on els peques amb l’equip M.L. Fasters també es van classificar amb el millor comportament del robot fent la màxima puntuació per proves del robot i la 2a classificació de projecte d’innovació del robot.

Aquesta fita situa a dos escoles de Mollerussa en la gran final de Tenerife.

Felicitats Equip Epic Lego Bulls (La Salle Mollerussa) i M.L. Fasters (Vedruna Mollerussa)!