Català English Español

La Salle Mollerussa amb l’empresa La Salle Argal, guanya el doble premi al Meeting Point d’empreses simulades organitzat per La Salle La Seu d’Urgell.

El passat mes, l’escola La Salle La Seu d’Urgell, va organitzar el primer meeting point d’empreses simulades. La jornada va comptar amb la participació de 190 alumnes i 20 professors de 7 escoles de diferents municipis de Catalunya, com la Seu, Mollerussa, Barcelona, Manlleu i Tremp. La trobada es va plantejar com una fira comercial, els alumnes interactuaven entre ells comprant i venent els productes que cada empresa oferia.

La Salle Mollerussa va participar amb els cicles de Gestió Administrativa i d’Administració i Finances, cada curs amb la seva pròpia empresa. Els alumnes del cicle mitjà presentaren “La Salle Argal”, una empresa dedicada a la comercialització de productes alimentaris. D’altra banda, els alumnes de grau superior van exposar “Big Bang Lux”, una entitat que es dedica a la venda d’objectes que incorporen llums LED. A primera hora del matí tots els participants començaren muntant el seu estand al gimnàs del centre, seguidament, a les 10:30 a.m., cada grup i per ordre, havien de  presentar la seva empresa.  Al finalitzar les presentacions, tots es posaren mans a la feina i començaren a interactuar entre ells, comprant i venent els seus productes, al igual que en les fires reals. A l’hora de dinar, tots van ser convidats al menjador del centre.

Per finalitzar, es va fer una entrega de dos premis, on els guanyadors van ser els alumnes de cicle mitjà de la Salle Mollerussa, amb l’empresa La Salle Argal. Es van emportar el premi al millor estand i un altre premi a la millor fotografia de grup presentada a Instagram.

Els alumnes van tenir l’oportunitat de saber com es el funcionament d’una fira i tota la preparació que cal per poder-hi participar. Van fer nous contactes, van poder conèixer personalment a alguns dels seus clients i proveïdors, van practicar  les tècniques per ser bons negociants. També van fer tota una feina de màrqueting i publicitat amb l’elaboració de catàlegs, tríptics, targetes de visita, propostes de comanda i promocions i ofertes.

Va ser una jornada interessant i productiva.

IMG_20190314_132013 IMG_20190314_160822 IMG_20190314_161308 IMG_20190314_161514 IMG_20190314_161558