Català English Español

Intercanvi 2n BAT Verona

Els alumnes de 2n de Batxillerat van marxar el passat 28 de setembre al matí rumb a Verona. Després d’agafar un avió i dos trens, van poder conèixer per fi els seus companys d’intercanvi italians amb qui ja van poder compartir un bon grapat d’anècdotes sobre el viatge d’anada. Esperem que puguin practicar anglès, conèixer de primera mà la cultura italiana i gaudir d’aquesta experiència.
Els primers dies al Vèneto van anar molt bé. Després de passar el cap de setmana amb les famílies, dilluns ens vam tornar a trobar tots al Liceo Roveggio de Cologna on ens van donar la benvinguda i presentar el centre. Dimarts va arribar l’excursió més esperada: Venècia. Vam passejar per l’antic Ghetto Hebreu, pels canals menys concorreguts, vam anar a veure l’associació de “canottieri”, la piazza de Santi Giovanni e Paolo i finalment vam arribar a la famosa piazza San Marco on vam visitar la Basílica. El dimecres els companys italians ens van preparar una jornada al Liceo i l’activitat estrella va ser una classe d’esgrima.
Per acabar l’intercanvi, els nostres alumnes van anar a Verona i Sirmione. En la primera visita van poder passejar pels carrers d’aquesta ciutat plena d’història, veure l’Arena, la casa de la Julieta i fer-se fotos al Castelvecchio. A Sirmione van pujar dalt del castell, fer un joc de pistes per una antiga vil•la romana i gaudir d’un passeig en barca pel Lago di Garda. La primera part de l’intercanvi ha anat molt bé, i ja tenim moltes ganes de rebre els companys italians al desembre!