Català English Español

II CAMPAMENT D’INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA DE LLEIDA

El dijous 28 de març es va celebrar el II CAMPAMENT D’INNOVACIÓ I EMPRENEDORIA DE LLEIDA en el teatre de l’Amistat de Mollerussa. Un esdeveniment en el que van participar 60 alumnes de diferents centres de Formació Professional (La Salle Mollerussa, Ilerna, La Caparrella, Institut Torrevicens, Escola del Treball i Ins Mollerussa).

Aquest any el repte “Com integrar l’educació en els nous espais públics de la ciutat”, el va proposar l’Alcalde de la ciutat.

L’equip guanyador “FEM PLAÇA” va proposar realitzar una setmana sociocultural cada mes amb diferents activitats com: trobades generacionals, una biblioteca al aire lliure, gimcana amb jocs tradicionals, un mercat d’intercanvi, tallers de cuina, jocs forals, etc.

El segon premi va ser per l’equip “LES CONVERGENTS” que volia aconseguir fer sortir la gent al carrer i unir les generacions a través de la cultura i l’oci, a més d’incrementar la despesa mitjana en les botigues del municipi. Proposaven crear un parc infantil a la Plaça del Pla d’Urgell, fer un recorregut històric mitjançant realitat augmentada, tallers per entitats o negocis i trobades de colles sardanistes.

El grup “MOLLEACTIVA’T” va guanyar el tercer premi amb la seva proposta de recitals de lectura, obres de teatre, concerts musicals, correbars, xerrades informatives i educatives per tots els públics.

Van formar part del jurat el Sr. Josep Maria Pujol, de Prefabricats Pujol S.A.; el Sr. Narcís Romà, CEO de Xtratègics; l’arquitecta tècnica, Esther Gatnau, la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués i la Sra. Cèlia Torres, Directora de Recursos Pedagògics.

Van patrocinar els premis l’Ajuntament de Mollerussa, BonÀrea Agrupa, Euroreclams, Transports Argelich i Oficentre.