Guillem Simeon, Medalla de Plata a l’Olimpíada Nacional de Química i Menció d’Honor a l’Olimpíada Nacional de Física

En Guillem Simeon el passat cap de setmana (del 25 al 27 d’abril) va participar en la Fase Estatal de l’Olimpíada de Química a Oviedo, en la qual va obtenir una Medalla de Plata. Es va poder classificar després d’haver superat la Fase Catalana realitzada a la UdL el passat dia 25 de febrer. Aquest alumne de 2n de Batxillerat, ja va obtenir uns bons resultats en la Fase Estatal de l’Olimpíada Internacional de Física en la qual va obtenir una Menció d’Honor després de superar la Fase Catalana.
L’Olimpíada de Química és un programa del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport en col·laboració amb l’Associació Nacional de Químics d’Espanya i la Reial Societat Espanyola de Química, iniciat el 1995, que es proposa estimular la creativitat i l’interès dels estudiants d’últim any de secundària.  Hi participen tots els centres de secundària, públics i privats, que ho desitgin, a través dels seus alumnes més interessats per la Química, totes les universitats a través de Coordinadors de proves d’accés a la universitat, i les dues associacions que representen més de 15.000 químics en actiu.
Les Olimpíades de Química tenen com a objectius estimular als estudiants a buscar l’excel·lència en les seves àrees i promoure l’amistat entre estudiants, professors i científics de diferents parts dels món.
El programa no està dirigit exclusivament a qui vol estudiar Química, sinó que és una oferta per a tots, premiant als millors estudiants i confiant en ells per a representar al nostre país en les trobades internacionals de Química.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website