Comiat del segon trimestre de 1rC

El passat dia 27 de març, els alumnes de 1r ESO C van decidir acomiadar-se del trimestre d’una forma ben original: compartint els sabors de les seves terres. Cada alumne va presentar diferents plats, que amb l’ajuda dels de casa, vam degustar posteriorment entre tots al pati de l’escola! Val a dir que hi havia de tot i de tot arreu! Molt engrescats ens vam atrevir a degustar plats com el dulce de leche d’Argentina, acompanyat d’una beguda ben típica com és el tereré. Els més gormands vam degustar pastís de xocolata, pa de pessic, triangles de mel, cupcakes acompanyats de crema catalana, bunyols de vent, mini palmeretes, etc.
També hi havia platets per picar, així com els dàtils, croquetes, una tapeta de macarrons, les nostres coques de recapte, empanades de tonyina o bé de sucre, olives i patates… de ben segur que em deixo algun plat, i és que si us he de ser sincera, n’hi va haver que van durar el que dura un caramel en una aula de 1r ESO C! Moltes gràcies a tots els alumnes participants i en especial a les famílies, que sempre hi sou, per ajudar-los a créixer i a conèixer món.

imatge_2

CreaEscola Quality Certificate for Education Website