Català English Español

CONVENI COL•LABORACIÓ LA SALLE MOLLERUSSA – AJUNTAMENT DE PUIGGRÒS

L’escola La Salle Mollerussa i  l’Ajuntament de Puiggròs signen un conveni de col·laboració que vincula a les dues entitats amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria i la innovació professional.  

Aquest conveni de finalitat educativa ofereix a l’alumnat la possibilitat de completar el seus coneixements acadèmics i professionals, desenvolupant experiències pràctiques creant una APP per Android amb l’objectiu de gestionar el menjador de l’escola municipal per tal de facilitar la comunicació entre les famílies i la persona responsable del menjador. A més, també es compromet a generar el manteniment d’un registre d’assistència al menjador. 

El disseny de l’aplicació i el seu desenvolupament l’ha realitzat l’alumne Pol Mirassó,  que està cursant el CFGM d’Instal·lacions i Telecomunicacions Informàtiques que ha estat orientat i guiat pel professor d’informàtica, el Sr. Josep Maria Llubes Clivillé. 

La Il·lustríssima Alcaldessa de l’Ajuntament de Puiggròs la Sra. Montserrat Ruiz Iglesias i el Sr. Òscar Ruera Urdiales Regidor d’Educació, han entregat un lot de productes de les Garrigues en agraïment a l’alumne per la seva predisposició i treball en el disseny i gestió de l’aplicació.