Comença el Nou Context d’Aprenentatge a l’assignatura d’Electrònica 

Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques han iniciat la 1a fase de l’NCA del mòdul d’electrònica analògica, on hauran de desenvolupar el seu projecte sota el títol “Control City Challenge”.

És per aquest motiu que, en la fase d’acollida, els alumnes han rebut la visita del tècnic de l’ajuntament de Mollerussa, el Sr. Eduard Roca, que els ha explicat el model d’Smart City i els pilots que s’han desenvolupat sota aquest paraigua de Ciutat que ostenta Mollerussa, i també els que han quedat en projectes embrionaris.

Els alumnes han gaudit d’aquesta xerrada, que els ha ubicat encara més en aquest projecte que es desenvoluparà al llarg de dos mesos i que permetrà gaudir d’altres idees que millorin qualitativament i, si s’escau, quantitativament la vida de les persones a les ciutats o pobles. Els alumnes hauran de portar a la pràctica una millora real que es pugui implantar en una població.

Després d’aquesta xerrada, l’alumnat ha iniciat el seu camí en la 2a fase, que és la d’explorar, on hauran de definir el tipus de projecte que faran.

Agraïm al Sr. Eduard i a l’Ajuntament de Mollerussa la seva implicació en aquesta xerrada informativa.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website