Català English Español

Celebració de Nadal

Aquest dilluns vam fer la celebració de Nadal i una encesa solidària en favor de PROIDE. Va ser una nit plena d’alegria ja que ens vam reunir tota la Comunitat Educativa.

Durant les setmanes d’Advent el pessebre ha estat l’element conductor per analitzar-nos a nosaltres mateixos, a mirar críticament el nostre entorn, a revisar allò que fem i reflexionar sobre el què volem ser.

Cada dia hem treballat una figura del pessebre que ha estat associada a un valor, una dinàmica, una reflexió… És per aquest motiu, que  la celebració va girar entorn al naixement que van realitzar els alumnes de batxillerat a mida real. Els alumnes d’ESO, batxillerat, CFGM i CFGS van preparar unes pregàries a la classe de religió tot portant unes ofrenes davant el pessebre.

Posteriorment, vam llegir el manifest del Tricentenari de la mort del nostre fundador i vam veure un vídeo enregistrat pels alumnes del CFGM de Vídeo discjòquei i so de totes les activitats que es van realitzar durant el Tricentenari.

Vam finalitzar la vetllada, cantant nadales amb els alumnes de 1r d’ESO i visualitzant un vídeo enregistrat pels alumnes de comunicació digital de 2n d’ESO en col·laboració amb la Llar Terres de Ponent on ens van desitjar un Bon Nadal a tota la Comunitat Educativa.