Business Point

L’escola va acollir el primer Business Point La Salle Mollerussa, una jornada organitzada pel Departament d’Administració i Comerç de cicles formatius i en què hi va participar alumnat dels cicles d’Administració i Finances i Gestió Administrativa, tant de la nostra escola com d’altres escoles lasal·lianes que tenen aquests cicles, com La Salle Seu d’Urgell, La Salle Barceloneta i La Salle Gràcia.

L’esdeveniment va consistir en una fira d’empreses simulades en què cada grup comptava amb el seu propi estand i tenia com a objectiu aconseguir acords comercials amb les altres empreses presents. Paral·lelament, l’alumnat que no disposava d’empresa simulada va participar en un desafiament que consistia en elaborar un pla de màrqueting per a promoure el comerç associat de Mollerussa Comercial i el qual va ser valorat per una representant de l’associació.

El Business Point va gaudir de la presència de l’Alcalde de Mollerussa, l’Il·lustríssim Sr. Marc Solsona, i de dos representants de les empreses d’iMolle i Daicar Mobles, els qual van fer de jurat per valorar la millor presentació inicial de l’empresa, el disseny de l’estand i la documentació comercial entregada al final de la jornada.  

Després de tot un matí de negociacions i compravendes, l’escola que es va endur més reconeixements va ser l’empresa simulada del grau mitjà de Gestió Administrativa de La Salle La Seu. Dos grups de la nostra escola també van rebre el premi a millor estand i millor presentació. Enhorabona a tots! 

Volem agrair la col·laboració i suport de totes les empreses i institucions que van fer possible que el Business Point fos una realitat. Gràcies!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website