A punt per la FLL

Dissabte 24 de febrer l’equip Epic Lego Bulls de l’escola participarà a la Firts Lego League de Lleida, que se celebrarà a la UdL, al campus de Cappont.

El concurs començarà a les 9:00 del matí, i el nostre equip participarà a les proves de robot a les 9:30, 10:30 i 11:45 (a l’Edifici Polivalent 1). També faran l’exposició del Projecte d’Innovació, robots i valors  d’11:00 a 11:30 (a la sala IFR, edifici del costat del Polivalent).

El nostre Projecte d’Innovació:  VIRTUAL CHESS

Jugar als escacs és l’afició majoritària dels Epic Lego Bulls, i sembla que arreu del món hi saben jugar més de mil milions de persones.

Per tal d’ensenyar què són els escacs, l’equip ha construït un museu virtual dels escacs. Mitjançant el programari UNITY, s’ha programat un museu on els visitants podran conèixer la història dels escacs, les grans figures d’aquest joc i practicar amb peces de mida gegant

El VIRTUAL CHESS és la manera que té l’equip de promocionar la seva afició als escacs, utilitzant un entorn gràfic immersiu on s’han cuidat tots els detalls artístics i on s’han afegit vídeos casolans de moments destacats de la història dels escacs. Els membres de l’equip s’han convertit en guionistes, tècnics d’imatge i so, actors i actrius per tal d’explicar als visitants la llegenda del joc dels escacs i la partida final, el 1997, entre Garri Kasparov i l’ordinador Deep Blue.

També hi ha en projecte que el museu sigui un centre virtual per a infants, on puguin practicar la motricitat a través de les peces dels escacs.

https://www.firstlegoleague.udl.cat/ca/FLL-Lleida/horaris-00001/

https://www.firstlegoleague.udl.cat/ca/FLL-Lleida/page/

https://www.firstlegoleague.udl.cat/ca/FLL-Lleida/participants-00001/participants-masterpiece/#sections-tab-11

CreaEscola Quality Certificate for Education Website