El passat 12 de juliol va tenir lloc la presentació i valoració dels treballs finalistes de la sisena edició del Premi UB- Ferran Adrià amb el patrocini de GB Foods . L’acte va tenir lloc al Campus de l’Alimentació de Torribera.
Aquesta edició ha estat la mes participativa, s’han presentat un total de 64 treballs d’arreu de Catalunya i de les Illes Balears.
El nostre centre hi fou representat pel Treball de Recerca de l’alumna Sònia Gotsens i el seu tutor de TR Oscar Oromí.
El jurat li atorgà el Premi de Seguretat Alimentària per al millor treball relacionat amb la seguretat alimentària i dotat amb 300 euros pel treball i una targeta de 200 euros per al docent responsable de la tutoria
TREBALL: A l’entorn dels transgènics: seguiment d’un camp de varietats de panís, presentat per Sònia Gotsens Espina.
Ens agrada saber de tu
Oferta educativa
Serveis de l'escola
© 2022 La Salle Mollerussa · Avís legal · Política de privadesa · Política de cookies · Creaescola.com