El passat dijous 18 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO, acompanyats de les seves tres tutores, van realitzar una sortida cultural a la comarca del Bages, amb l’objectiu de visitar el Monestir medieval de Sant Benet del Bages, totalment recuperat i reformat, i la seu de la Fundació Alícia, que treballa en la recerca alimentària.
Pel que fa al Monestir, la guia acompanyant va plantejar-los la visita com un recorregut cronològic pels espais monumentals de Sant Benet i també com un viatge en el temps, en què els alumnes van poder reviure les èpoques més rellevants del monestir i, en paral·lel, la història de Catalunya, a través de projeccions de gran format i altres recursos combinats que permetien viure la història en primera persona.
A la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), els alumnes van poder viure una experiència culinària des de la seva vessant científica. Primer de tot els van explicar breument què es fa a la Fundació Alícia, un centre únic al món de recerca en la cuina que promou la bona alimentació. Després, en la part del taller “Cassoles i provetes: experiències científiques a la cuina”, els alumnes van aprendre que dins d’una cuina es produeixen una gran quantitat de processos físics i químics, i també van poder comprovar que elements com la densitat o la solubilitat són conceptes científics que es poden entendre molt fàcilment des de l’òptica de la cuina.
Si voleu veure la resta de les fotos, feu clic aquí.
Ens agrada saber de tu
Oferta educativa
Serveis de l'escola
© 2022 La Salle Mollerussa · Avís legal · Política de privadesa · Política de cookies · Creaescola.com