VII Gimcana Lingüística del Pla d’Urgell

El passat divendres 7 de març, els alumnes de 2n d’ESO van participar a la VIII Final de la Gimcana Lingüística del Pla d’Urgell, celebrada al Teatre de l’Amistat de Mollerussa i presentada, un any més, pel Carles Gómez, cantant del grup Lexu’s. La final la van disputar alumnes de segon d’ESO del col•legi La Salle i de l’Institut Terres de Ponent, i enguany també, com a novetat, alumnes de l’Escola d’Adults.
Prèviament, durant quatre setmanes, els alumnes van haver de resoldre en grups de treball cooperatiu una proposta molt  interessant d’activitats, tant lingüístiques com de coneixements sobre la Comarca. Una vegada puntuades les activitats, l’escola va seleccionar els alumnes representants per participar en la final, que en el nostre cas van ser la Meritxell Calvís, el Gerard Castañé, el Jesús Monterrubio, la Júlia Salla, la Gemma Muñoz, la Vivian Rumenova i la Sandra Fernández.
Cal destacar el paper formidable que van tenir els nostres representants, els quals van rebre un diploma i van ser obsequiats amb un lot de productes culturals facilitat per entitats i botigues de la comarca. A més, tots els alumnes de 2n també van rebre un diploma pel fet d’haver participat en la fase escolar.
Enhorabona als organitzadors de la Gimcana i a tots els participants!

Per poder veure totes les fotos heu d’anar a la icona del  picasa

gimcana lingüistica 029 gimcana lingüistica 023

CreaEscola Quality Certificate for Education Website