Català English Español

Sortida dels alumnes d’Automatització i Robótica a les instal·lacions de bonÀrea

Dimarts 13 de novembre, els alumnes del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial, van realitzar una sortida tècnica a la Corporació Agroalimentària de Guissona (bonÀrea).

Durant aquesta sortida els alumnes van poder realitzar diferents activitats. La taula rodona inicial, va servir per aproximar els alumnes a l’empresa i viceversa. Un cop establerts els primers vincles i havent posat sobre la taula les realitats de les dues parts (empresa-escola/alumnes) vam procedir a fer la corresponent visita tècnica per les diferents parts de la secció de processats. Els alumnes van poder veure les bodegues d’assecatge de pernils, zones d’embotellament d’aigua, llet, iogurts, etc. D’altra banda, també van poder observar la quantitat de dispositius elèctrics i electrònics que fan possible l’automatització i el funcionament de la planta.

En resum, va ser una jornada molt interessant a nivell tècnic per fer una aproximació al món industrial, al que en breus, els nostres alumnes s’incorporaran. També cal destacar l’interès que els alumnes van mostrar en tot moment participant activament i constructivament en les diferents activitats.

Des de l’escola, volem agrair el tracte i les explicacions que vam rebre per part d’en Joan Marbà així com, del seu col·laborador i encarregat, el cap de de manteniment de la secció de processats.
Ha resultat una experiència molt bona i que ha deixat molt bon record i moltes ganes de repetir-la!

dav sdr IMG-20181113-WA0009