Català English Español

PREMI COCA-COLA “RELAT BREU” 2019

El dissabte 16 de març, 5 alumnes de 2n d’ESO de La Salle Mollerussa van participar en la 42a edició “Premi Coca-Cola de Relat breu de Catalunya”, realitzat a l’edifici del Rectorat de la UdL a Lleida.

Els nois i les noies que van participar en el certamen són: Marta Folguera, Laia Mesa, Joan Orteu, Júlia Tornero i Laia Varea. Els participants estaven convocats a les 11 del matí a l’aula 213 de l’Edifici del Rectorat de la UdL. Van arribar acompanyats pels seus pares i mares i els estava esperant el professor Andreu Moix, per tal de facilitar-los l’acreditació al certament i desitjar-los molta sort.

El concurs consisteix en escriure un relat breu a partir d’un tema o motiu secret que proposa el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquest tema es fa conèixer el mateix dia del certamen. L’activitat dura com a màxim dues hores i els nois i les noies han d’inventar-se uns personatges, han de pensar accions i han d’utilitzar tot de recursos per ser creatius per tal de ser originals i fer un bon relat. Els relats seran avaluats per diferents jurats per establir els guanyadors territorials. Els premis del concurs es donaran a conèixer més endavant.

Com a professors del departament de llengua del nostre centre, volem donar les gràcies als alumnes i les alumnes que han participat en el certamen i a les seues famílies  per acompanyar els seus fills i filles en aquesta activitat literària.

Dins l'Aula Participants