Català English Español

MOBILE FILM FEST 2020-2021

Donem el tret de sortida del 3r Mobile Film Fest, el concurs de curtmetratges de La Salle Mollerussa amb la iniciativa de promoure la cultura audiovisual entre els nostres alumnes.

BASES DE PARTICIPACIÓ

Temàtica lliure
Els participants poden escollir un tema qualsevol, sempre que la manera de relatar la història audiovisual sigui respectuosa i no atempti contra la moralitat dels conciutadans. Les propostes audiovisuals han de ser respectuoses amb la societat, animals i medi ambient; poden promoure conductes constructives, d’inclusió social, solidàries, etc.

Participació
Poden participar tots els alumnes de La Salle Mollerussa. Només es pot participar de manera grupal. Els grups han d’estar integrats per un mínim de dues persones i un màxim 6.

Inscripcions
Les inscripcions es faran de manera virtual a través del formulari d’inscripció degudament omplert fins al 31 de gener de 2021: http://bit.do/inscripcioMOBILE20-21

Requisits tècnics
Els curtmetratges s’entregaran en format digital: MP4 i amb una resolució FullHD o HD. No podran excedir els 3 minuts de duració màxima (inclosos els títols de crèdit).

Categories
Hi haurà dues categories: ESO i BAT/FP

Premis
Hi haurà un premi al millor curt de cada categoria. Un jurat professional del sector audiovisual serà l’encarregat d’escollir els millors curts de cada categoria.

Enviament dels curtmetratges
Els curtmetratges s’enviaràn a través de WeTransfer: https://wetransfer.com  a la següent adreça de correu electrònic: lasallemobilefilmfestival@gmail.com fins el  31 de gener de 2021,

Celebració
La gala es celebrarà el 12 de febrer a les 20:00h del vespre. Es comunicarà el lloc amb antelació.

Cessió de drets d’imatge
Un cop feta la inscripció i enviament del curtmetratge s’ha d’entregar el document de cessió de drets d’imatge degudament omplert i signat de cada actor/actriu que hi aparegui sigui o no major d’edat. Aquest document està disponible a la consergeria del centre, on s’ha de fer entrega.MOBILE POWER 1_OK2 (1)