Català English Español

La Salle Mollerussa signa un acord de col·laboració amb l’organització de la 2a. Trobada d’Autònoms, Emprenedors i Empresaris de Lleida.

El 12 d’abril la nostra escola va col·laborar amb l’organització de l’esdeveniment de la 2a Trobada d’autònoms, emprenedors i empreses de Lleida.

Aquesta col·laboració neix de l’acord que es va signar amb la Sra. Eulàlia Romà i Alonso organitzadora de l’acte i la nostra escola, amb l’objectiu de promoure la Formació Professional i contribuir en la pràctica de l’emprenedoria i de la innovació de professionals de diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

En aquest sentit, els nostres alumnes de CFGM de Vídeo Discjòquei i els alumnes de CFGS de Sistemes de Telecomunicació i Informàtica so, es van encarregar de l’enregistrament, edició i realització del reportatge gràfic de la trobada. Així com, d’amenitzar amb música ambiental els espais on es va realitzar l’esdeveniment.

Els alumnes de CFGS de Màrqueting i Publicitat van realitzar la tasca de la recepció de l’esdeveniment, van assistir els estands de la venda de llibres dels oradors i van ser els hostes i hostesses de l’acte.

Els alumnes de CFGM d’Emergències Sanitàries van participar oferint assistència sanitària.

Per últim, cal destacar l’assistència de 25 alumnes de CFGM i CFGS a les xerrades i tallers que es van realitzar en la trobada d’emprenedoria i de comunicació per part de: Joan Boluda (Consultor de màrqueting), Sandra Zapatero (Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya), Ana Claudia Rodríguez (Periodista i llicenciada en comunicació), Ana Plaza (directora General de la Confederación Española de Autónomos) i Pere Roqué (President de l’Associació Multisectorial d’Autònoms de Lleida).

Va ser una experiència molt enriquidora que esperem poder repetir el proper any.

20190412_101422

poster_SegonaTrobada_final-01