Català English Español

La Salle Mollerussa col·labora amb el Projecte “Viure sobre Rodes” de la Llar Terres de Ponent.

El passat dimarts 8 d’octubre va tenir lloc al Teatre l’Amistat de Mollerussa l’acte inaugural del projecte “Viure sobre rodes”, una iniciativa impulsada des de la Fundació Llar Terres de Ponent. El fotògraf Ivan Parra juntament amb Jon Jiménez, ex alumne del CFGM Vídeo discjòquei i so, són els cocreadors d’una exposició fotogràfica ubicada a la sala d’exposicions del Museu Vestits de Paper. Amb aquest recull de fotografies, el projecte pretén mostrar la quotidianitat de les persones amb mobilitat reduïda per tal de conscienciar sobre la seva realitat.

Davant d’aquesta iniciativa, l’equip de Pastoral va voler col·laborar i formar-ne part des del primer moment per tal de promoure i experimentar els valors del nostre caràcter propi com són el servei, l’acompanyament i la fraternitat. Els alumnes de segon del CFGS d’Administració i finances van fer d’assistents acompanyant, rebent i informant als visitants i els alumnes del CFGS de Sistemes de telecomunicació i informàtica van participar enregistrant i fotografiant l’acte contribuint a la seva formació emprenedora i fomentant habilitats de comunicació. A més, van tenir la oportunitat d’entrevistar a les autoritats allà presents com l’Il·lustríssim  Alcalde de la ciutat de Mollerussa el Sr. Marc Solsona o el Doctor Josep Maria Colom, president de la Fundació Llar Terres de Ponent.

D’altra banda, els alumnes de primer de Batxillerat també participaran assistint a les càpsules vivencials i a la taula rodona que es realitzarà el dimecres 16 d’octubre al matí perquè puguin conèixer de més a prop la realitat de les persones amb diversitat funcional.

Acte Viure sobre rodes exposició Viure Sobre rodes IMG_20191008_201158975