Català English Español

Els alumnes Joaquim Graells i Diego Suárez guanyadors del Premi al projecte més viable amb E-KARTS MOBILITY SL

Els alumnes del CFGS d’Automoció i Automatització i Robòtica Industrial de La Salle Mollerussa, Joaquim Graells i Diego Suárez, van guanyar el Premi al projecte més viable, dotat amb 500€ en l’acte de lliurament dels Premis E2, que es va celebrar el dijous 10 de desembre, en el marc del programa “Catalunya, Escola d’Emprenedors” de la Generalitat de Catalunya, i que promouen GlobaLleida i el Departament d’Educació.

El Pla d’empresa d’E-KARTS MOBILITY SL, és pioner en el sector de mobilitat elèctrica a Lleida i a Catalunya, ja que desenvolupa i crea Karts i vehicles per a ús personal amb la finalitat de promoure una manera més rentable de poder desplaçar-se per les ciutats. El seu objectiu és reduir les emissions de gasos contaminants, per així aconseguir utilitzar una de les energies anomenades verdes (elèctrica) i fomentar la sostenibilitat de la utilització dels diferents combustibles que tenim actualment. A més, aquest pla d’empresa, promou la construcció d’un karting dirigit a tot el públic oferint la possibilitat de divertir-se, aprendre més del món de l’automoció i sentir-se com a pilots professionals.

A més a més, els alumnes van crear un prototip de kart elèctric promovent així, la col·laboració entre el mòdul d’empresa i iniciativa emprenedora i el mòdul de projecte. El seu projecte competirà en la final de la IX Mostra de projectes emprenedors d’alumnes de Formació Professional de Catalunya i serà avaluat per part d’un jurat tècnic.

PHOTO-2020-12-11-11-21-58 328f09dc-1783-4287-aec3-0ff8f4cebbbf fea56022-266a-47e1-aa5c-ae24eb54de67