Els alumnes de 1r d’ESO visiten el Saló del Llibre Infantil i Juvenil

L’ESCRIPTORA GEMMA LIENAS ELS EXPLICA COM “CUINA” ELS LLIBRES

El passat dia 29 d’abril els alumnes de 1r d’ESO van visitar el Saló del Llibre Infantil i Juvenil. El Certamen, que enguany ha arribat a la trentena edició, va comptar amb la presència de l’escriptora Gemma Lienas, autora del llibre Dos CV, lectura que els alumnes de 1r han treballat a classe durant aquest curs. L’autora els va explicar com “cuina” els seus llibres i com aconsegueix organitzar, lligar i enllestir els diferents aspectes narratius de les seves novel•les. A més, també va signar els llibres dels nostres nois i noies.
Després de la xerrada, els alumnes van fer una visita guiada pels espais del Saló, on van poder participar en una simulada gravació de la MTV. Cal destacar l’espai dedicat al Tricentenari, amb vinyetes de contingut històric, i l’espai de lectura, on van poder fer un tast de les novetats editorials presents en el Saló.
Cal agrair la tasca del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) que any rere any promou i organitza aquest Saló, conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa i la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, fent una aposta per la cultura, l’educació i el foment de la lectura en els joves.
Visita Saló del Llibre_Abril 2014 (5) Visita Saló del Llibre_Abril 2014 (7)   Visita Saló del Llibre_Abril 2014 (11)

CreaEscola Quality Certificate for Education Website