Català English Español

Conveni col·laboració La Salle Mollerussa – Mollerussa Comercial

L’escola La Salle Mollerussa i  Mollerussa Comercial (Associació de Comerciants de la ciutat de Mollerussa) signen un conveni de col·laboració que vincula a les dues entitats amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria i la innovació professional. El director del centre La Salle Mollerussa Sr. Llorenç Toldrà i el president de Mollerussa Comercial Sr. Àlex Català, han signat aquest divendres el conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Aquest conveni de finalitat educativa ofereix a l’alumnat la possibilitat de completar el seus coneixements acadèmics i professionals, desenvolupant experiències pràctiques en l’empresa i participant en projectes i esdeveniments reals adaptats a les necessitats empresarials del moment.

En aquest sentit, les entitats han acordat la possibilitat de cursar la Formació en Centres de Treball i la formació DUAL en entitats associades a Mollerussa Comercial.

Des de fa més de sis anys, l’escola de La Salle Mollerussa forma part de la Xarxa d’ImpulsFP del Departament d’Ensenyament. Per aquest motiu,els alumnes del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma realitzaran la creació de pàgines web per a comerços de Mollerussa Comercial.

Al mateix temps, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat desenvoluparan estratègies de comunicació i de màrqueting digital per establiments associats a Mollerussa Comercial.

A més, l’Associació de Mollerussa Comercial esponsoritzarà el taller de simulació empresarial del Departament d’Administració i Comerç de La Salle Mollerussa.