Cercant Somriures amb els alumnes de 1r de Batxillerat

El passat dijous 10 de desembre, amb el alumnes de primer de batxillerat, vam anar a CERCAR SOMRIURES, activitat relacionada amb els valors que treballem aquest any dintre del període d’Advent.

Els alumnes es van distribuir entre les següents entitats: Can Jaques, l’Associació per la Salut Mental del Pla d’Urgell, Siloé, Casal Municipal de la Gent Gran i Fundació Catalunya – la Pedrera. A la Casa Familiar Josep Jaques (Can Jaques) es va realitzar l’activitat “El bingo dels somriures”. A l’Associació per la Salut Mental del Pla d’Urgell el alumnes van participar a l’activitat “Nadal a l’entitat: garlandes, torrons i somriures”. Al Siloé, els alumnes van realitzar, amb els alumnes d’aquest centre, els Tallers de jardineria, teatre, plàstica, experiments i suport generalitzat per a mes petits i inquiets. Al Casal Municipal de la Gent Gran, els nostres alumnes van ajudar als usuaris del Casal a col·locar la decoració nadalenca i van gaudir d’un taller de cuina. Els alumnes que van anar a la Fundació Catalunya – la Pedrera van participar en el taller “Construïm Somriures”.

Per últim, volem agrair la col·laboració dels alumnes del CFGS STI per enregistrar aquest somriures que cercàvem, per a poder compartir-los amb la resta de la comunitat educativa. Aquí teniu algunes imatges, però, si voleu veure-les totes, feu clic aquí.

IMG_8997 (Medium)

IMG_9002 (Medium)

 

IMG_9028 (Medium)

CreaEscola Quality Certificate for Education Website