Català English Español

Alumnes de 2n i 3r d’ESO participen a la 60a edició del concurs “Jóvenes talentos de relato corto” en castellà, organitzat per la Fundació Coca-Cola

El divendres 12 de març, va ser el torn dels relats en castellà. 12 alumnes de 2n i 3r d’ESO van participar a la 60a edició del ConcursJóvenes Talentos de Relato Corto”, organitzat per la Fundació Coca-Cola, i que tal com va passar amb el relat en català, també es va fer via on-line.

A partir d’un estímul creatiu, les joves escriptores van haver de fer anar el teclat i les idees per elaborar un relat breu en castellà i demostrar el seu talent.

Els millors relats de la província seran seleccionats i premiats i passaran a la final autonòmica, on s’escollirà el guanyador de la comunitat autònoma, que passarà a la fase nacional.

Enhorabona Mariona Horcajada, Júlia Vilaltella, Clàudia Gotsens, Helena Maimó, Aina Riba, Laia Sobrino, Paula Solé, Anna Cases, Maria Dariana, Èlia Vall, Ares del Río i Aina Santacana, per haver estat seleccionats pel vostre professorat per representar La Salle en aquest concurs.

Molta sort, i que la musa us trobi treballant!