Català English Español

Alumnes de 2n i 3r d’ESO participen a la 43a edició del concurs “Joves talents de relat breu” en català, organitzat per la Fundació Coca-Cola

El divendres 5 de març, 12 alumnes de 2n i 3r d’ESO van participar a la 43a edició del Concurs Joves Talents de Relat Breu”, organitzat per la Fundació Coca-Cola, i que enguany s’ha fet per primer cop via on-line.

A partir d’un estímul creatiu que els van desvetllar a les 11:00 del matí, els joves escriptors van haver de fer volar la imaginació per elaborar un relat breu en català, impactant i que atrapés els lectors.

Els millors relats de la província seran seleccionats i premiats i passaran a la final autonòmica, on s’escollirà el guanyador de la comunitat autònoma, que passarà a la fase nacional.

Enhorabona Helena Maimó, Aina Riba, Laia Sobrino, Ainoa Felip, Laia Llobera, Júlia Visa, Emma Nogales, Paula Solé, Anna Cases, Martina Rosselló, Maria Clara Morera i Arnau Tous, per haver estat seleccionats pel vostre professorat per representar La Salle en aquest concurs.

Molta sort, i que corrin rius de tinta per molts anys!